iPadtraining

Duur: 2 uur
Werkvorm: Klassikaal
Prijs
: € 110,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief BTW, maar inclusief lesmateriaal en administratiekosten. Alleen als groepstraining beschikbaar.

Advies
De training bestaat uit steeds een klassikale instructie met vervolgens praktijkoefeningen.

Doelstelling
Na afloop van de training kunt u op doelgerichte manier apps zoeken die het beste bij u passen. U kent een aantal belangrijke basishandelingen en instellingen voor de iPad en u kunt op een efficiënte manier met de iPad werken door het gebruik van sneltoetsen.

Doelgroep
Medewerkers die een iPad tot hun beschikking hebben.

Voorkennis
Niet van toepassing.

Inhoud
Hoe vind ik de app die het beste bij mij past, toevoegen en verwijderen van apps, groepsmappen aanmaken, in- of uitzoomen, snel een foto maken, printscreen maken, makkelijk switchen tussen apps, rotatievergrendeling, geen limiet mailbox, autocorrectie uitzetten, e-mail handtekening, niet storen functie, gebruik sneltoetsen, extra informatiebronnen, gebruik Airplay.

Werkwijze
Theorie afgewisseld met praktijkopdrachten.

Informatie
Wilt u een groep opgeven voor deze incompanytraining, dan kunt u contact open met een medewerker van het UnicornTeam (M: info@unicornteam.nl). Een training op maat is natuurlijk ook mogelijk.
Voor incompany trainingen op uw locatie geldt een maximale groepsgrootte van 12 personen. De brutoprijs voor een incompany bedraagt € 1000,00. Dit bedrag is exclusief BTW, maar inclusief lesmateriaal en administratiekosten.

Leiding
De training wordt gegeven door een Microsoft certified trainer.

Locatie
Den Haag

Inschrijven
Wilt u een groep opgeven voor bovenstaande training, dan kunt u contact opnemen met Jacqueline Carpentier van UnicornTeam (M: info@unicornteam.nl of T: 06-52031812). Bij aanmelding van een groep van 12 deelnemers krijgt u 2 deelnemers gratis. Het bedrag is exclusief BTW.