MS Office

Een groot deel van de Nederlandse bedrijven en organisaties maakt gebruikt van MS Office en wijzigingen volgen elkaar snel op. U kunt natuurlijk kiezen voor een standaardtraining, aangeboden door legio bedrijven. Maar een MS Officetraining is pas nuttig als deze toegesneden is op de behoeften van uw medewerkers. Dat is de kracht van UnicornTeam: elke training is toegesneden op de zaken die uw medewerkers willen leren. Dat spaart niet alleen tijd, maar scherpt ook de motivatie van cursisten om te willen leren.

Wij maken een onderscheid tussen:

 • Gebruikerstrainingen – een training samengesteld op basis van zaken die 70% van de cursisten wil leren. Dus sommige onderdelen kunt u laten schrappen.
 • Thematrainingen – een korte training van 3 uur waarin een bepaald geavanceerd onderdeel verder wordt uitgediept en toegelicht.

De trainingen kunnen worden gegeven in ons leslokaal in Den Haag (Binckhorstlaan 36), op een locatie van uw keuze of in house. We starten eerst met een korte uitleg via een beamer. Daarna hebben cursisten tijd om de praktijkoefeningen uit te voeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van door UnicornTeam ontwikkeld didactisch goed onderbouwd lesmateriaal.

Waar en wanneer
Wilt u de training bij u op locatie of elders laten geven? Wij kunnen ook zorgen voor een beamer en laptops voor de cursisten.

Trainingstijden en –data worden in overleg bepaald. U kunt ook kiezen uit avonduren of een combinatie van een middag en avond.

Trainingsvormen
U hebt de keuze uit een aantal verschillende trainingsvormen:

 • Standaard Office-trainingen
  Worden uitgevoerd in een aantal dagdelen van 3 uur. Het aantal benodigde dagdelen is afhankelijk van de gekozen training. U kunt ook een aantal onderdelen laten vallen waardoor er minder dagdelen nodig zijn. Een en ander kan volledig aan uw wensen worden aangepast.
 • Workshops
  Korte workshops van 3 uur, over een specifiek onderwerp, waarin uitgebreid op een bepaald onderwerp wordt ingegaan. Cursisten krijgen na afloop een hand-out waarin het geleerde nog eens kort wordt uitgelegd.
 • Werkplekondersteuning
  Een goede keus wanneer uw medewerkers niet uitgebreid hoeven te worden opgeleid, maar wel een aantal specifieke vragen hebben. Of nog vragen hebben als nazorg na een training. Eén of twee maanden na uitvoering van een training kunnen we een terugkom moment inplannen voor de laatste vragen of problemen.